Urologie

Urologia se ocupă de identificarea şi tratamentul afecţiunilor renourinare masculine şi feminine (rinichi, uretere, vezica urinară) şi ale sistemului reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostată şi penis).

Cabinetul de urologie din cadrul Clinicii Luxor va  pune la dispozitie o gama larga de tratamente si servicii medicale, printre care:

  • Analize de laborator
  • Radiologie si imagistica
  • Ecografie
  • Examen dopler
  • Tomografie Computerizata  (CT)
  • Rezonanta magnetica (RMN)

Medici:

Dr. Lupu Florin 

Dr. Manea Florin

 

2 Comments

  1. Il recomand pe Dr.Radu Dragos Viorel ca fiind un medic de mare valoare,foarte bine pregatit si disponibil oricind.Eu sint pacienta dinsului de peste 6 ani.Am avut o boala cumplita pe care medicul mi-a depistat-o de la prima evaluare.Desi nu m-a putut opera dinsul pentru ca erau salile de operatie de la spitalul unde luncreaz,in renovare,mi-a acordat consultatii ori de cite ori a fost nevoie si a fost nevoie de cel putin 4 ori pe ani.Mai mult decit atit m-a incurajat foarte mult si am foarte multa incredere in dinsul.Ii doresc multa sanatate si sa trateze cit mai multi pacienti.

  2. Lenuta

    Va rog spuneti-mi daca se face urografie si cat costa? Cu ce trebuie sa ma prezint pentru a face o urografie? Multumesc!!

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>